Abonnementen​

voorlopig niet beschikbaar.

  • Vanaf seizoen 2022-2023 bieden wij u graag opniew een extra voordelig abonnement aan voor het Concertenfestival: voor 85 € ontvangt u voor de 6 concerten telkens 4 toegangskaarten (= 24 kaarten).

  • U kan ook kiezen voor een individueel abonnement. Dan betaalt u 55 € en ontvangt u voor de 6 concerten telkens 1 toegangskaart.

Uw bijdrage dient u te storten voor 15 augustus op rek. 068-2438596-43 (IBAN: BE66 0682 4385 9643) van Musica Orlandi v.z.w.

Wij kijken er alvast naar uit u als abonnementhouder te mogen begroeten. Hiermee steunt u onze werking en kan er in Oostende een uniek concertenfestival blijven groeien. In ruil bieden wij u prachtige muziek aan een sterk gereduceerde toegangsprijs. 

Houders van een abonnement kunnen voor elk concert voorbehouden plaatsen (maximum 4) reserveren. Reservatie kan enkel voor houders van een abonnement. De reservatie kan via email: musica.orlandi@telenet.be of telefonisch via 059/51.49.03 (antwoordapparaat mogelijk) en moet per concert aangevraagd worden. Duidelijk uw naam en het aantal plaatsen (maximum 4) vermelden a.u.b.
U kan reserveren tot en met de dag voor elk concert. Er worden op de dag van het concert zelf geen reservaties meer aanvaard.

Uw plaats blijft voorbehouden tot 10 minuten voor de aanvang van het concert. Nadien wordt ze ter beschikking gesteld van iemand anders.
De u toegewezen plaats zal variëren per concert zodat alle abonnementshouders de kans krijgen om meer vooraan plaats te nemen.

Toegangskaarten worden onder geen beding terugbetaald.